KENYÉRSÜTŐ MŰHELYMUNKÁRA INVITÁLLAK!
Egy pár óra és már meg is szerezted az alap tudást.
Óriási sikerélmény nekem, hogy korábbi tanfolyami résztvevőim sorra számolnak be sikereikről és küldik a jobbnál jobb képeket a kenyereikről.
Te is szeretnél csodásan ropogós házi kovászolt kenyeret a családi asztalra tenni s a jogos dicséretet begyűjteni?
Gyere el a kezdőknek tervezett workshopomra!
Ez a kenyér fermentált, adalékanyag mentes, finom és egészséges!
Ha már HALADÓ vagy és végeztél alaptanfolyamot, akkor ajánlom a Fehér Kenyér Workshop-ot. Ehhez mindenképp tapasztalat szükséges.
Itt megtanulhatod, mitől csodásan ropogós a fehér kenyér héja és mitől lesz szép hólyagos a bélzet. Teljesen más tematika, különböző a tésztavezetés is, a kovásszal is másképp kell bánni, mint ahogy a kezdő tanfolyamon tanultuk. Cserébe egy csodát tapasztalsz meg!
Időpontok melyekre lehet jelentkezni:

Az eseményt tartja:

Bácskai Zsuzsa
Mi viszel haza?
Rengeteg tapasztalat gyűlt már össze a kovász készítéssel és magával a kenyérsütéssel kapcsolatban is. Jómagam is tanítvány vagyok, csak előtted járok az úton. Amit megtanultam, kipróbáltam, kikísérleteztem, azt a tudást adom át Neked, hogy lerövidítsem az utat az élvezhető kenyérhez.
- magabiztosságot a sok gyakorlás és egyéni segítségnyújtás által
- recepteket,
- anyakovászt
- király lisztet a kovászod etetéséhez (kérlek, hozz egy nagy üveget, vagy jól záródó műanyag edényt!)

GASZTRO KLUB
Bekerülsz a CENTER SCHOOL Gasztro Klubjának zárt FB csoportjába, ahol majd te is megoszthatod a csodákat, amiket készítesz, illetve egymást is inspirálhatjátok.
Jelentkezz
Még ma
|
Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Események kezdete előtt egy órával illetve telefonos egyeztetés után. Teremkiadás ettől független időpontokban is!
Telefonszámunk
+36/70-408-3100
Irodánk helye
8000, Székesfehérvár, Budai út 9-11, III. em. 317-es kapucsengő
E-mail címünk
info@centerschool.hu