Image

Dr. Gubacsi Attila Ph.d

  • Szociológus, társadalomtudós és kutató 
  • Kognitív Viselkedés Terapeuta és Life Coach
  • ATEMI BUDO ACADEMY Japan igazgatója és professzora 
  • 6. danos karate mester
  • REIKI tanár
  • Esszénus Mester

Az ARANYKOR felé vezető úton...

Érzed már, hogy nem élhetsz úgy tovább, haladnál erre is meg arra is - miközben szétszakadsz, egyik lábaddal egy Isteni jövő, az ARANYKOR felé haladnál már, de a másik lábaddal még a múlt élettelenre taposott ösvényein jársz. Kettészakadni készülsz, szenvedsz olykor, érzed, lépni kell. Álomvölgy az álmok völgye, a csodák kapuja ? 
A csodák meg-és átélésének szakrális helyszíne a Gaia Földanyácskánk szívterében. Tudd, létezik a "térkép, használati utasítás a mit, mikor, hogyan és miért az Univerzumban"-hoz. A FORRÁS ENERGIA - AZ ERŐTÉR A multiverzum intelligens energiája. Az Erő, amit mostantól te is tudatosan használhatsz és gyógyíthatsz/gyógyulhatsz (testi-lelki-szellemi egyensúly) vele. Megismerheted a működési elvét. Önismereti útmutatásokkal támogatlak, melyek segítségével képes leszel az életed alakulását magad befolyásolni, pozitív irányba fordítani, boldogabb, harmonikusabb és egészségesebb életet élni.


Kapcsolat

Székesfehérvár

Budai út 9-11. III. emelet, 317-es kapucsengő

E-mailinfo@centerschool.hu

Telefon: +36-20-9578-575

Websitewww.centerschool.hu

 

 

Hol találsz minket?

Székesfehérvár belvárosában a Budai út 9-11. III emeletén a Trade Center Üzletházban, Perfetta Fagyizó-Sütiző felett! Nyomd meg a 317-es kapucsengőt és gyere fel a lifttel a III.emeletre, majd jobbra a folyosó végén találsz minket. Parkolás a Károly János utcában vagy az épület mögötti lakótelepen lehetséges. Fizetős! Mobilparkolás tel.: 06 70/20/30 763 8012