Író - Olvasó találkozó Sz. Mikus Edittel

Image

Író - Olvasó Találkozó Sz. Mikus Edittel


  • Helyszín: Székesfehérvár, Budai út 9-11. III. emelet
  • Időpont: 2021. április 8.
  • Részvétel díja: Ingyenes

Sz. Mikus Edit újságíró-szexológus és spirituális tanító, kutyás terapeuta nyolc önálló könyvet írt, és kb. ugyanennyinek volt a társszerzője. Jelen esetben elsősorban a legsikeresebb spirituális témájú, médiumi könyve a DIMENZIÓKAPUKON ÁT című kerül reflektorfénybe, de bemutatásra kerül a GAZDISIMOGATÓ is, amely négy kutyájáról szól.
2004-ben meghalt az egyik barátja, aki pár hónappal később szellemként, a túlvilágról, másik dimenzióból visszajőve naponta, éjszakánként diktált egy könyvet neki kilenc hónapon át. Az életben megkezdett tanítását folytatta így bebizonyítva mindig szkeptikus barátnőjének, hogy a szellemek és a túlvilág igenis léteznek.

Több közös előző életen át vezette őt, és az ottani tapasztalatokat foglalták össze a könyvben. Erre a furcsa technikára még életében felkészítette Editet anélkül, hogy tudta volna, hogy ennek mikor és hogyan lesz folytatása.

A könyv készülésének körülményei, előkészületei legalább annyira érdekesek, mint maga a tartalma.

Kiderül, hogy mindenki képes más dimenzióba kerülni, csak éppen a fogalommal nem vagyunk tisztában. A könyv által olyan régmúlt korokba mehetünk vissza, amiről nagyon kevés hivatalos információt őrzünk, szinte csak kizárólag mediális úton lehet hozzájutni.
Image
Image
Amennyiben a közönség fogékony rá egy közös atlantiszi meditáción is részt vehetnek.
És hogy jön ide a kutyás könyv? Minden spirituális írás alapvetően a feltétel nélküli szeretetről, annak gyakorlásáról szól. Egyszerűnek tűnő mégis annyira nehéz feladat!

Ez az, amit tanulhatunk a kutyáinktól, akik képesek minket feltétel nélkül szeretni, és ezzel a képességükkel alapvetően befolyásolni tudják az életünket.

Editnek ebben az életében négy kutyája volt, és a velük való – tanító – kapcsolatáról szól a szórakoztató, néhol drámai írás. Akinek van kutyája, az minden gondolatát meg fogja érteni. Az írást ihlető terápiás kutya, Horatio (aki Hamlet legjobb barátja volt!) is jelen lesz.
 
Mindkét könyv a találkozó alkalmával kapható lesz és dedikáltatható.

Kapcsolat

Székesfehérvár

Budai út 9-11. III. emelet, 317-es kapucsengő

E-mailinfo@centerschool.hu

Telefon: +36-20-9578-575

Websitewww.centerschool.hu

 

 

Hol találsz minket?

Székesfehérvár belvárosában a Budai út 9-11. III emeletén a Trade Center Üzletházban, Perfetta Fagyizó-Sütiző felett! Nyomd meg a 317-es kapucsengőt és gyere fel a lifttel a III.emeletre, majd jobbra a folyosó végén találsz minket. Parkolás a Károly János utcában vagy az épület mögötti lakótelepen lehetséges. Fizetős! Mobilparkolás tel.: 06 70/20/30 763 8012