VEGÁNSÁG - A jövőnk függhet tőle?

Image

VEGÁNSÁG - A jövőnk függhet tőle?

  • Dátum: 2021. december 12. (vasárnap) 9:00-13:00
  • Helyszín: Székesfehérvár, Budai út 9-11. III. emelet 317-es kapucsengő
  • Részvétel ára: 2500 + 9500 Ft (Előadás+Főzés)

Mi várható az eseményen?

Ki az a vegán? Mit jelent a vegánság?

Hogy néz ki a jövőnk – ha mindent ugyanígy teszünk – 30 év múlva? Minden így fog kinézni? Lesz változás?

Korunk egyik égető problémája a jelenlegi életvitelünk hosszútávú fenntarthatósága. Erre számos megoldást kínáltak az elmúlt évtizedek során az okosabbnál okosabb emberek, azonban arról keveset tudni, miként lehet a bolygónkért, valamint saját magunkért tenni egy háztartáson belül, annak érdekében, hogy változást idézhessünk elő és ne kelljen a jövőnk miatt aggódni.

A jó hír, hogy létezik megoldás, és egyszerű mindennapos döntéseinkkel befolyásolni tudjuk jövőnk merre halad tovább. Ezért nagyon fontos, kiket támogatunk a pénzünkkel.
Image
Image

Sajnos mára a monopol helyzetben lévő állati termékeket forgalmazó cégbirodalmak olyan befolyással bírnak, hogy bármi nemű ellen vélemény eltörpül, vagy elnémul, amely kifejtené miért is vágjuk magunk alatt a fát, ha továbbra is ezen az úton haladunk.
Szokásaink és hagyományaink rabjai vagyunk, melyektől, ha szeretnénk is megszabadulni, a társadalom és a média nyomására ismét visszazökkenünk, hiszen, ha kilógunk a sorból biztosan magányosak és boldogtalanok maradunk...

Hogy miként is képes a vegán szemlélet mindenen változtatni? A válasz több rétegű és elsőre furcsán hangozhat. Azok az adatok, valamint ismeretek, melyek ezt a témát taglalják nem népszerűek az emberek körében. Ha megértjük az alapvető mondanivalóját, átláthatjuk, miért is annyira fontos a jövőnk szempontjából ez az életmód.

Könnyű az átállás? Ha el tudunk vonatkoztatni attól, hogy a társadalom milyennek kíván minket látni és ennek nem akarunk mindenáron megfelelni, akkor rendkívül egyszerűen elsajátítható.
ÉRDEKEL!
Image

Vegán Főzés és Kóstolás

Az Előadás után...

 
Az előadást követően egy többfogásos vegán ételkészítésre, valamint kósolásra invitálunk téged, melynek keretében megismerheted milyen egyszerű ugyanazokat a megszokott ízeket elővarázsolni vegán módon.

Többféle előétel, főétel és desszert kerül majd elő, továbbá tippeket és ötleteket kapsz, hogy milyen fogásokat lehet még könnyedén vegánná módosítani, vagy egyszerűen elkészíteni.
Az elkészített ételekből természetesen vihetsz is haza!


Ha érdekel, kérlek jelentkezz!

ÉRDEKEL!
Image
Image
Image
Image

Kapcsolat

Székesfehérvár

Budai út 9-11. III. emelet, 317-es kapucsengő

E-mailinfo@centerschool.hu

Telefon: +36-20-9578-575

Websitewww.centerschool.hu

 

 

Hol találsz minket?

Székesfehérvár belvárosában a Budai út 9-11. III emeletén a Trade Center Üzletházban, Perfetta Fagyizó-Sütiző felett! Nyomd meg a 317-es kapucsengőt és gyere fel a lifttel a III.emeletre, majd jobbra a folyosó végén találsz minket. Parkolás a Károly János utcában vagy az épület mögötti lakótelepen lehetséges. Fizetős! Mobilparkolás tel.: 06 70/20/30 763 8012