REIKI 1. SZINT

Image

REIKI 1. / Tibeti 5 Elem Kurzusa

Dátum: 2021. május 30.
Napirend:  8.45-től gyülekező 
      Kezdés: 9:00
      Ebédszünet: 12:30 (egészséges házias ételt szolgálunk fel)
      Befejezés (tervezetten): 19:00 
Helyszín: Székesfehérvár, Budai út 9-11. III. emelet, 317-es kapucsengő
REIKI 1. szint költsége-adománya: 19.900 Ft
(diploma, tankönyv, jegyzetek, online mentorálás, ebéd.)

JELENTKEZEM!

A tanfolyamot tartja:

Image

Dr. Gubacsi Attila Ph.D

  • Szociológus, társadalomtudós és kutató 
  • Kognitív Viselkedés Terapeuta és Life Coach
  • ATEMI BUDO ACADEMY Japan igazgatója és professzora 
  • 6. danos karate mester
  • REIKI tanár
  • Esszénus Mester

Mi az a Reiki?

A Reiki egy olyan Japánból számazó alternatív medicina, amely az univerzális energiát használja, az ember, mint  “csatorna" segítségével az egyén lelki, érzelmi EGÉSZségének, mint EGYENSÚLYNAK a megteremtésére.
Dr Mikao Usui, japán szerzetes és tanár ismertette meg először a világgal a reiki gyógymódot 1922-ben egy mély spirituális élmény után,  amelyet egy több évtizedes praktizálás és iskolarendszer létrehozása követett. A Reikit Adó kéri az Univerzális Életerő irányított, csatornázott áramlását a Reikit Kérő felé.  A cél,  az öngyógyítási folyamatok katalizálása, felgyorsítása,  a testi-lelki egyensúly egyéni helyreállítása.
 
Május 30-án, vasárnap megtanulhatod az energiavezetékek, meridiánok és csakrák működési rendszerét, azokat a kéz pozíciókat (mudrák), amelyek önmagad és mások testi-lelki-szellemi egyensúlyához segítséget nyújtanak.
A gyakorlatok segítségével megtapasztalod a belső, gyógyító/egyensúlyt teremtő csatornáid harmonizálódását, valamint a saját rezgés- és energiaszinted emelkedését. Olyan gátak, blokádok szakadhatnak, oldódhatnak fel benned, amelyek eddig visszahúzó erőként hatottak az életedre. Egy csodálatos önismereti ÚT kezdete.
 
A rezgés és energiaszint emelkedése által megváltozol, "nagytakarítasz", energetikusabb és boldogabb leszel, mert esélyt kapsz megismerni önmagad, megérteni az Univerzum működését.
Image

Kedves Tanítványai az Univerzumnak!


Köszöntelek Benneteket 2021. év teremtő napjainak egyikén ? 


Érzed már, hogy nem élhetsz úgy tovább, haladnál erre is meg arra is - miközben szétszakadsz, egyik lábaddal egy Isteni jövő, az ARANYKOR felé haladnál már, de a másik lábaddal még a múlt élettelenre taposott ösvényein jársz. Kettészakadni készülsz, szenvedsz olykor, érzed, lépni kell. Álomvölgy az álmok völgye, a csodák kapuja ? 
 
A csodák meg-és átélésének szakrális helyszíne a Gaia Földanyácskánk szívterében. 
Tudd, létezik a "térkép, használati utasítás a mit, mikor, hogyan és miért az Univerzumban"-hoz. 
A FORRÁS ENERGIA - AZ ERŐTÉR A multiverzum intelligens energiája. Az Erő, amit mostantól te is tudatosan használhatsz és gyógyíthatsz/gyógyulhatsz (testi-lelki-szellemi egyensúly) vele. Megismerheted a működési elvét. 
 
 
Reiki / Tibeti 5 Elem kurzusa az első lépése egy ÖNISMERETI ÚT-nak, amely jelenlegi életedre, majd inkarnációidra is hatással lesz. Eddig is veled volt/van/ lesz az ERŐ, de mostantól tudatosságodon keresztül a kezedbe kerül az ÉLETED VARÁZSLATÁNAK TEREMTŐ PÁLCÁJA 
 
Szeretettel várunk Május 30-án, reggel 8.45-re, a CENTER SCHOOL - Center yourself -  Közösségi terébe.

REIKI 1. szint - a test-lélek-szellem energetikai kapcsolata és működése. Az emberi test energetikai rendszere és meditáció gyakorlásának alapjai.
 
Dr. Gubacsi Attila - Reiki Mester, Reiki Tanár,  az ATEMI BUDO AKADÉMIA tanára
JELENTKEZÉS
- a linkre kattintva kérünk erősítsd meg jelentkezési szándékodat és töltsd ki a jelentkezési lapot! Részvételed a tanfolyami hozzájárulás kiegyenlítése után válik biztossá. Ennek részleteiről e-mailben küldünk tájékoztatást.

Nyilatkozat:
Egészségügyi szolgáltatást, gyógyítást nem végzünk és nem tanítunk. Az általunk nyújtott szolgáltatás önismereti és közérzetjavító tevékenységnek,  ismeretterjesztésnek, oktatásnak minősül, és nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.
Az ATEMI BUDO AKADÉMIA Nonprofit Kft kihelyezett oktatása, felnőtt képző nyilvántartási száma: B/2020/008686. far.nive.hu 
Image
Image

Kapcsolat

Székesfehérvár

Budai út 9-11. III. emelet, 317-es kapucsengő

E-mailinfo@centerschool.hu

Telefon: +36-20-9578-575

Websitewww.centerschool.hu

 

 

Hol találsz minket?

Székesfehérvár belvárosában a Budai út 9-11. III emeletén a Trade Center Üzletházban, Perfetta Fagyizó-Sütiző felett! Nyomd meg a 317-es kapucsengőt és gyere fel a lifttel a III.emeletre, majd jobbra a folyosó végén találsz minket. Parkolás a Károly János utcában vagy az épület mögötti lakótelepen lehetséges. Fizetős! Mobilparkolás tel.: 06 70/20/30 763 8012